Zakelijk

Wasserij voor zakelijke gebruikers

Rontex biedt naast diensten voor particulieren, ook diensten aan voor bedrijven. Het maakt voor ons in principe niet uit wat voor een soort bedrijf u bent. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen en eisen. Binnen elk bedrijf is er wel iets dat gewassen kan worden en dit nemen wij graag voor u uit handen.

Een kleine greep uit zaken welke wij op dit reinigen voor bedrijven zijn; alle soorten werkoveralls, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, poetsdoeken, etc., werkkleding zoals werkjassen, werkbroeken, werktruien, werkschorten etc., tafellinnen en avondmaallakens, gordijnen in alle maten en tevens brandwerend gemaakt, loopschoonmatten, filterzakken van machines en mascottepakken.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat een bericht achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Stomerij voor zakelijke gebruikers

Bedrijven maken niet alleen gebruik van onze wasserij diensten. Wij bieden naast onze wasserij diensten ook stomerij diensten aan voor bedrijven. Is het binnen uw bedrijf de gewoonte dat uw personeel in kostuum loopt of dat er een rok wordt gedragen? Of wordt uw personeel geacht om een overhemd te dragen? Rontex kan u ondersteunen bij de reiniging van de kleding van uw personeel.

Wij komen de kleding bij u ophalen en afleveren. Afhankelijk van uw wensen kan dat één of meerdere malen per week of per maand zijn. Samen met u als werkgever kunnen wij het reinigen van de kleding als collectieve dienst aanbieden aan uw personeel. En dit tegen aantrekkelijke voorwaarden voor zowel uw personeel als u. Rontex draagt graag bij aan het visitekaartje van uw organisatie.

Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.