Particulieren

Wasserij voor particulieren

Bij Rontex kunt u terecht voor de reiniging van uw beddengoed. Het beddengoed wordt gewassen, gestreken en gevouwen. Gemiddeld kan het beddengoed drie werkdagen na inlevering weer worden opgehaald. Wat is er nu fijner dan uw bed opmaken met schoon en fris beddengoed?

Heeft u geen zin om weer een wasmachine te moeten draaien, heeft u geen wasmachine of is uw wasmachine kapot? Lever dan uw wasgoed bij ons in en wij zorgen ervoor dat het wordt gewassen, gedroogd en gevouwen. U hoeft er niet op te wachten en u kunt uw schone wasgoed snel weer ophalen. Tevens hebben wij leuke acties, ook voor studenten!

Over leuke acties gesproken; laat uw overhemden reinigen door Rontex. Wij zorgen ervoor dat deze worden gewassen en gestreken. Wast u liever uw overhemden zelf maar ziet u op tegen het strijken? Geen probleem, wij nemen deze klus graag bij u uit handen en dat ook nog eens voor een leuke prijs.

Misschien dat u er niet gelijk aan gedacht heeft maar u kunt bij Rontex ook terecht voor het reinigen van onder andere; bank- en stoelhoezen, tuinkussens, werkoveralls, slaapkussens, mascottepakken, matrashoezen en nog veel meer!

Stomerij voor particulieren

Als een kledingstuk niet gewassen mag worden in de wasmachine, dan is de kans groot dat het chemisch gereinigd dient te worden. Hierdoor blijft de kwaliteit van het kledingstuk behouden en kan deze toch worden gereinigd. Voor het reinigen van pantalons, colberts, kostuums, stropdassen, rokken, (avond)jurken en nog veel meer, kunt u bij Rontex terecht.

Heeft u kleding, een tas of misschien wel schoenen van leer of suède en wilt u dit laten reinigen? Dan zult u hiervoor altijd een professionele Wasserij Stomerij moeten benaderen. Een verkeerde behandeling kan leiden tot onherstelbare schade aan die ene mooie jas, tas of schoenen. Rontex geeft deze speciale artikelen de aandacht die ze verdienen.

Nog een kleine greep uit de diensten die wij aanbieden betreft het reinigen van trouwjurken, gordijnen, dekbedden, slaapzakken en paardendekens. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast het reinigen bieden wij ook diensten aan op het gebied van reparaties. U kunt hierbij denken aan het repareren van naden van onder andere broeken en jassen, korter maken van broeken, het maken of vervangen van een rits, nieuwe voeringen, nieuwe zakken of stoppage.