In de loop der jaren heeft Wasserij Stomerij Rontex een groot netwerk met depots opgebouwd in de wijde omgeving van Zwolle. Bij deze depots kunt u uw was- en/of stoomgoed inleveren. De chauffeur van Wasserij Stomerij Rontex komt enkele keren per week bij de depots langs om het ingeleverde was- en/of stoomgoed op te halen en af te leveren. Door de samenwerking met de depots, is het werkgebied van Wasserij Stomerij Rontex enorm vergroot. Hierdoor is het ook voor mensen uit de wijde omgeving van Zwolle mogelijk om gebruik te maken van de diensten van Wasserij Stomerij Rontex.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende depots, kunnen zij een hoop vragen van u beantwoorden. Mocht het onverhoopt toch voor komen dat u vraag niet beantwoord kan worden, dan wordt er contact opgenomen met Wasserij Stomerij Rontex. Daarnaast kunnen de depots u precies vertellen wanneer de chauffeur van Wasserij Stomerij Rontex bij hen langs komt om het ingeleverde was- en/of stoomgoed op te halen en af te leveren. Hierdoor kunt u zelf bepalen op welk moment u uw was- en/of stoomgoed inlevert.

Onderstaand vindt u een lijst met alle depots van Wasserij Stomerij Rontex. Heeft u een depot gevonden bij u in de buurt? Lever dan bij het desbetreffende depot uw was- en/of stoomgoed in en maak gebruik van de diensten van Wasserij Stomerij Rontex!

Wasserij Stomerij Rontex streeft ernaar zoveel mogelijk mensen in de wijde omgeving van Zwolle te bereiken. Hierdoor is Wasserij Stomerij Rontex altijd op zoek naar nieuwe, succesvolle samenwerkingen met depots. Heeft u interesse om depot te worden van Wasserij Stomerij Rontex? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van de voordelen die Wasserij Stomerij Rontex u kan bieden!