Wasserij Stomerij Rontex biedt naast diensten voor particulieren, ook diensten aan voor bedrijven. Ook deze diensten gaan vaak verder dan de meeste bedrijven denken. Voor Rontex maakt het in principe niet uit wat voor een soort bedrijf u bent. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk aan te passen aan uw bedrijfssituatie. Om u te laten zien welke diensten Rontex  u kan bieden, hebben wij onderstaande lijst samengesteld. Op deze lijst vindt u de diensten die Rontex op dit moment het meest uitvoert voor bedrijven.

Reinigen van:

  • Alle soorten werkoveralls
  • Handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, poetsdoeken etc.
  • Werkkleding zoals werkjassen, werktruien, werkbroeken, werkschorten etc.
  • Tafellinnen en avondmaallakens
  • Gordijnen in alle maten (gordijnen worden tevens brandwerend gemaakt op basis van certificaat)
  • Loopschoonmatten
  • Filterzakken van machines
  • Mascottepakken

Op dit moment heeft Rontex ongeveer 85 samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich niet alleen in Zwolle maar ook in de wijde omgeving van Zwolle. Uiteraard bestaan er nog meer artikelen die gereinigd kunnen worden die wellicht niet in bovenstaande lijst staan. Mocht dit voor uw bedrijf het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Samen met u wordt dan bekeken wat de mogelijkheden zijn die Rontex uw bedrijf kan bieden.

Wasserij Stomerij Rontex heeft een chauffeur in dienst die de artikelen die gereinigd moeten worden, kan komen ophalen bij uw bedrijf. Samen met u kan worden bepaald op welke dagen de artikelen worden opgehaald en weer worden afgeleverd. Afhankelijk van de artikelen die gereinigd moeten worden, heeft u de artikelen binnen enkele dagen weer terug. U kunt er ook voor kiezen om de artikelen af te leveren bij onze winkel in Zwolle.

Voor het noteren van de artikelen die gereinigd moeten worden, maakt Rontex gebruik van een wasboekje. In dit boekje kunnen de aantallen worden ingevuld van de artikelen die gereinigd moeten worden. Als de chauffeur de artikelen op komt halen, kan het wasboekje bij de waszak worden ingedaan. Rontex zorgt er dan voor dat er op basis van de ingevulde aantallen een rekening naar uw bedrijf wordt verzonden.