Wasserij Stomerij Rontex vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met haar diensten. Daarnaast willen wij ook onze vaste klanten graag aan ons binden. Rontex maakt daarom gebruik van acties & aanbiedingen. Hierdoor wordt het voor nieuwe klanten aantrekkelijker om kennis te maken met Rontex en daarnaast kunnen vaste klanten ook profiteren van de acties & aanbiedingen.

Onderstaand worden de acties & aanbiedingen weergegeven die wij hanteren in onze winkel aan de Hogenkampsweg in Zwolle. Sommige acties & aanbiedingen gelden altijd, andere slechts een bepaalde periode. Houd deze website dus goed in de gaten!

5 overhemden voor €10,00! De overhemden worden gewassen en met de hand gestreken. Vanaf 5 overhemden bedraagt de prijs per overhemd €2,00!

10% korting op uw totaalbedrag wanneer uw totaalbedrag meer bedraagt dan €40,00! Uitzonderingen zijn leren/suède artikelen, trouwjurken, gordijnen, vloerkleden en wasgoed.

Spaar bij Wasserij Stomerij Rontex voor een leuke korting! Bij iedere €15,00 aan stoomgoed, krijgt u een stempel. Een volle stempelkaart levert u 20% korting op uw stoomgoed op (m.u.v. leer en suède). Vraag in onze winkel naar een stempelkaart en spaar mee!

Studentenwassen: één wasmachine (vijf kilo) voor €10,00! Gewassen, gedroogd en opgevouwen! Het ingeleverde wasgoed kan na twee werkdagen worden opgehaald. Het strijken van het wasgoed zit hier niet bij inbegrepen, mocht dit gewenst zijn dan wordt hier een meerprijs voor gerekend.

Korting op stoomgoed als u bent aangesloten bij één van de onderstaande verenigingen! Korting wordt toegekend op basis van vertoon ledenpas. Vraag bij uw vereniging na op welke artikel(en) de korting van toepassing is:

    • Over de IJssel
    • Showband Jubal Zwolle
    • Carnavalsvereniging d’ Oelewappers Zwolle
    • Muziekvereniging Voorwaarts Zwolle
    • Groot Mannenkoor Zwolle
NB: op één artikel, wordt één soort korting gegeven! Korting over korting geldt niet!